Alții consideră că GSE devine mai răspândit din cauza revoluției agricole.

Alții consideră că GSE devine mai răspândit din cauza revoluției agricole.

La un moment dat, cele mai flexibile materiale plastice conțineau niveluri ridicate de ftalați. Din fericire, acestea sunt eliminate treptat în SUA și Europa din cauza recunoașterii emergente a riscurilor lor.

Institutul Național de Științe ale Sănătății Mediului (NIEHS), parte a Institutului Național de Sănătate, a constatat că expunerea pre-natală la ftalați este asociată cu dezvoltarea genitală adversă și poate reduce semnificativ comportamentul masculin la băieți. Femeile cu expunere ridicată la ftalați, în timp ce gravidele raportează un comportament semnificativ mai perturbator la copiii lor, în timp ce alte cercetări ale NIEHS au descoperit expunerea la ftalat pot duce la disfuncții tiroidiene la adulți.

din fericire, ca și în cazul BPA, dacă expunerea este Scăzut, ftalatii ies rapid din corp. Același studiu care a constatat o scădere mare a nivelului de BPA la doar trei zile după ce participanții au încetat să mai mănânce conserve și ambalate alimente a constatat, de asemenea, că nivelurile de ftalat în urină a scăzut cu 53-56% în aceeași perioadă de timp.

Pentru a reduce expunerea la ftalat:

 • Minimizați utilizarea materialelor plastice cu codul de reciclare #3.
 • Utilizați containere fără PVC. Cumpărați învelișuri din plastic și pungi din polietilenă și folosiți recipiente de sticlă. Dacă utilizați recipiente din plastic, nu le încălziți sau nu le încălziți cu microunde.
 • Alegeți jucăriile fără ftalat. Mulți producători mari s-au angajat să înceteze să folosească ftalate, dar asigurați-vă că căutați jucării fabricate din polipropilenă sau polietilenă.
 • Cumpărați produse de înfrumusețare fără ftalat. Evitați lacul de unghii, parfumurile, colognele și alte produse parfumate care listează ftalații ca ingredient. Multe produse parfumate enumeră pur și simplu „parfumul” ca un ingredient, care adesea încorporează o serie de substanțe chimice diferite, inclusiv ftalații. Încercați să minimizați aceste produse sau pentru mai multe informații despre produsele cosmetice și îngrijiri personale fără ftalat, vizitați Campania Națională pentru Cosmetice sigure și Grupul de lucru pentru mediu, care menține o bază de date privind produsele cosmetice și ingredientele acestora.

CARCINOGENS

Sute de substanțe chimice sunt capabile să inducă cancer la om sau animale după expunerea prelungită sau excesivă. Cancerul indus de chimic se dezvoltă în general mulți ani după expunerea la un agent toxic. De exemplu, mezoteliomul (o formă de cancer pulmonar) poate dura 30 de ani pentru a apărea după expunerea la azbest.

În 2010, raportul grupului de cancer al președintelui american a declarat:

„Adevărata sarcină Cancerul indus de mediu a fost subestimat în mod grosolan … Acest grup de cancerigeni nu a fost abordat în mod adecvat de programul național de cancer. Poporul american – chiar înainte de a se naște – sunt bombardați continuu cu numeroase combinații ale acestor expuneri periculoase. ”

Conform raportului, există aproximativ 80.000 de substanțe chimice în uz comercial în Statele Unite, dar doar aproximativ 2 % dintre aceștia au fost evaluați pentru siguranța lor.

Raportul Panoului de Cancer are în vedere radonul, formaldehida și benzenul ca toxine majore de mediu care provoacă cancer.

Radon: Ce este acesta , unde este și cum pot obține mai puțin?

Radonul este un gaz radioactiv incolor, inodor. Provine din descompunerea naturală a uraniului sau a toriuului găsit în aproape toate solurile și, de obicei, se deplasează prin pământ și în casă prin fisuri în podele, pereți și fundații.

mișcare de radon de la sol la casă.

poate fi eliberat și din materiale de construcție sau din apă cu puțuri. Radonul se descompune repede, dând particule radioactive. Expunerea pe termen lung la aceste particule poate duce la cancer pulmonar.

Agenția pentru Protecția Mediului din SUA estimează că radonul provoacă aproximativ 21.000 de decese de cancer pulmonar în Statele Unite în fiecare an, 1 din 20 de case americane având niveluri ridicate . Expunerea radonului este a doua cauză principală a cancerului pulmonar după fumat și cauza principală în rândul nefumătorilor.

Multe decese de cancer pulmonar legate de radon pot fi prevenite prin testarea radonului și luând măsurile necesare pentru a scădea radonul pentru a scădea radonul Niveluri în casele care au radon ridicat. Acest proces este cunoscut sub numele de atenuare a radonului.

pentru a reduce expunerea la radon:

 • Verificați aerul de acasă. Este simplu și ieftin.
 • Dacă utilizați o fântână, verificați și apa.

Formaldehidă: Ce este, unde este și cum pot obține Mai puțin din aceasta?

Formaldehida este o substanță chimică incoloră, inflamabilă, cu miros puternic, care este utilizată în materialele de construcție și în fabricarea multor produse de uz casnic. De asemenea, apare în mod natural în mediu și este produs în cantități mici de majoritatea organismelor vii ca parte a proceselor metabolice normale. Mai multe agenții guvernamentale au clasificat formaldehida drept un cancerigen uman cunoscut.

Surse de formaldehidă din casă includ produse din lemn presat, cum ar fi particule și placaj, lipici și adezivi, țesături de presă permanentă, fum de țigară și ardere de combustibil aparate. În plus, formaldehida este utilizată în mod obișnuit ca fungicid industrial, germicid și dezinfectant și ca conservant în mortuare și laboratoare medicale.

Studii de cercetare a lucrătorilor expuși la formaldehidă au sugerat o asociere între expunerea la formaldehidă și mai multe mai multe Cancere, inclusiv cancer nazofaringian și leucemie. Șobolani expuși la fum de formaldehidă au dezvoltat cancer nazal.

pentru a reduce expunerea la formaldehidă:

 • Utilizați produse din lemn presat „exterior” pentru a limita expunerea la formaldehidă în casă.
 • Asigurați -vă ventilația adecvată și temperaturi moderate.
 • Reduceți nivelul de umiditate cu aparate de aer condiționat și dezumidificatoare.
 • Mergeți natural și creșteți plante în casa dvs. /UL>

  Benzen: Ce este, unde este și cum obțin mai puțin din el?

  Benzenul este un lichid incolor care se evaporă rapid. Se găsește în mod natural în petrolul brut și este un petrochimic de bază. Din păcate, este, de asemenea, un cancerigen uman cunoscut.

  benzenul se găsește în fumul de tutun, benzină (și, prin urmare, evacuarea auto), pesticide, fibre sintetice, materiale plastice, cerneluri, uleiuri și detergenți. Benzenul a fost găsit și în emisiile de uscător din detergentul parfumat de rufe și foi de uscător, iar în băuturi răcoritoare, deși acestea au fost de atunci reformulate pentru a o exclude.

  aproximativ 50% din expunerea la benzen în rezultatele SUA din rezultatele SUA din rezultatele SUA din rezultatele SUA Fumatul tutunului sau din fum second-hand.

  cantități substanțiale de date leagă benzenul de anemie aplastică, anomalii ale măduvei osoase și leucemie-leucemie mieloidă deosebit de acută (AML) și leucemie acută non-limfocitară (ANLL).

  Pentru a reduce expunerea la benzen:

  • Nu fumați și încercați să evitați fumul de mâna a doua.
  • Asigurați -vă ventilația adecvată în casa dvs. Li>
  • Utilizați detergenți de rufe fără parfum.
  • Păstrați plantele în casă.

  Concluzii

  Toxinele de mediu pot provoca o sănătate gravă Efecte atunci când expunerea este permisă să se acumuleze, dar este important să ne amintim că otrava este în doză. Problemele rezultă de obicei din expunerea prelungită sau excesivă; Utilizarea ocazională a unei cupe de plastic probabil că nu te va răni!

  Deși este imposibil să elimini complet expunerea (și s -ar putea să te înnebunească să încerci!), Câțiva pași simpli vor merge mult Spre protejarea dvs. și a familiei dvs.:

  • Scaderea utilizării plasticului – trecerea la sticlă, oțel inoxidabil și containere, pahare și căni.
  • Spălați toate produsele și, dacă este posibil, Cumpărați opțiuni organice de la The Dirty Dozen.
  • Utilizați mai puține produse cu termenul „parfum”. „Nu fumează.
  • Păstrați o mulțime de plante în casă.

  Nu este nevoie să vă îndepărtați de expunerea ocazională la toxinele de mediu. Căutați doar modalități simple de a vă reduce expunerea de zi cu zi. Faceți schimbări încet, una câteodată, într -un mod gestionabil și vă veți reduce riscul cu un stres minim.

  referințe

  Faceți clic aici pentru a vizualiza sursele de informații la acest articol .

  Institutul Național de Științe ale Sănătății Mediului – Institutul Național de Sănătate

  Rudel RA, și colab. Ambalajul alimentar și Bisfenolul A și BIS (2-ethexil) expunere la ftalat: Constatări de la o intervenție dietetică. Environ Health Perspectiv. 2011 iulie; 119 (7): 914-20.

  Smith, Mt. Progrese în înțelegerea efectelor și sensibilității asupra sănătății benzenului. Ann Rev Pub Health. 2010; 31: 133–48.

  Swan SH, și colab. Expunerea prenatală a ftalatului și redarea jocului masculin la băieți. Int J Androl. 2010 aprilie; 33 (2): 259-69.

  Braun JM și colab. Impactul bisfenolului din viața timpurie o expunere asupra comportamentului și a funcției executive la copii. Pediatrie. 2011; 128 (5): 873-882

  2010 Raportul panoului de cancer al președintelui

  mănâncă, muta și trăiește … mai bine. ©

  lumea sănătății și fitnessului poate Uneori fii un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

  Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

  În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru tine.

  Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

  Ce este glutenul?

  Gluten este un Proteine ​​găsite în unele boabe, în special grâu.

  din punct de vedere tehnic, „gluten” este un termen aplicat în mod specific combinației dintre proteinele de prolamină numite gliadine și proteinele de glutelin numite glutenine care se găsesc în grâu (vezi mai jos) .

  „Gluten” a fost, de asemenea, utilizat generic pentru a se referi la amestecuri de proteine ​​de prolamină și glutelin găsite în alte cereale de cereale.

  Gluten se găsește în următoarele boabe:

  • Grâu
  • BROW
  • Bulgur
  • Rye
  • ortografiat
  • Ovăz (eventual, The Proporția de indivizi cu sensibilitate la gluten care sunt, de asemenea, sensibile la proteinele de stocare în ovăz este probabil mai mică de 1%)
  • Kamut
  • triticale
  • semolina
  • Pumpernickel
  • Farro

  Gluten nu se găsește în următoarele boabe:

  • orez (toate soiurile)
  • Buckwheat
  • teff
  • Amaranth
  • quinoa
  • porumb
  • Hominy
  • Millet

  Gluten adaugă elasticitate la aluat. Face baghete și pâine mestecate, aluat de pizza întins și taitei de paste elastice, astfel încât să poată fi trase prin presa de paste fără a se rupe atunci când sunt făcute. Astfel, obținerea unei texturi dezirabile în produsele coapte fără gluten poate fi dificilă.

  gluten este uneori denumită „seitan” sau „carne de grâu” și poate fi folosită în rețete. H2> Ce ar trebui să știți despre gluten

  intoleranța la gluten este cea mai frecventă boală de sensibilitate alimentară a intestinului. Acesta afectează aproximativ 15% din populația americană, deși, din moment ce multe persoane sunt nediagnosticate, poate fi și mai mare.

  consumul de gluten declanșează un răspuns imun la oamenii cu gluten-intolerant.

  când Înghiți un antigen alimentar (ca glutenul) corpul merge la muncă luptându -l. Celulele albe recunosc antigenele și le distrug. Când celulele albe sunt copleșite, rezultatele inflamației.

  efecte pe termen scurt și lung

  Inițial, intoleranța la gluten se poate manifesta ca diaree, balonare, flatulență, scaune inconfortabile, pierderea în greutate și Malnutriție. De asemenea, pot rezulta și alte simptome inflamatorii. (Vezi mai jos pentru o listă.)

  Pentru o persoană intolerantă, consumul regulat de gluten va duce la deteriorarea pe termen lung, inclusiv cicatrizarea intestinală și malabsorbția nutritivă. aplatizați căptușeala intestinală, care afectează digestia.

  gluten și alte proteine ​​inflamatorii pot slăbi peretele intestinal prin deschiderea joncțiunilor strânse (a se vedea figura de mai jos).

  Când căptușeala intestinală este compromisă, Mai mulți antigeni alimentari pot traversa bariera și pot intra în fluxul sanguin. Alți agenți patogeni intră în circulație generală. Acest lucru face ca organismul să producă mai mulți anticorpi, încercând să lupte cu antigenele. Poate însemna, de asemenea, că, în funcție de agent patogen, organismul este mai susceptibil la microorganisme dăunătoare și invadatori nedoriti.

  Cum știu dacă sunt intolerant?

  pentru că aceste procese Poate declanșa efecte răspândite în întregul corp, de multe ori poate fi dificil să diagnostice imediat intoleranța la gluten. Digestivul este unul dintre cele mai frecvente și evidente simptome; Aceasta poate include reflux gastric (arsuri la stomac), balonare, gaz, dureri abdominale, constipație și diaree.

  În plus, pot exista și alte simptome – adesea simptome pe care nu le -am presupune că sunt legate de ceea ce Am mâncat. Cu toate acestea, dacă înțelegem intoleranța la gluten ca un răspuns inflamator sistemic larg, atunci această gamă largă de simptome are mai mult sens. Acestea pot include:

  • Pierderea în greutate sau creșterea în greutate
  • Deficiențe nutriționale din cauza malabsorbției (de exemplu, niveluri scăzute de fier) ​​
  • Grăsimea în scaune (datorate la o digestie slabă)
  • îmbinări dureri
  • Depresie, anxietate, iritabilitate și alte modificări de comportament
  • Eczema și erupții cutanate
  • Dureri de cap
  • Oboseală cronică și energie scăzută
  • infertilitate, ciclu menstrual neregulat și avort spontan
  • Crampe, furnicături și amorțeală (adesea datorate malabsorbției vitaminei B12)
  • Creșterea lentă a sugarului și a copilului
  • Declinul sănătății dentare
  • Astm și alergii
  • pofte alimentare, în special pentru produse coapte și dulciuri

  Deoarece corpul tău face anticorpi ca răspuns la ceea ce vede ca un invadator dăunător, testarea serului pentru anticorpi poate identifica majoritatea pacienților cu alergie la gluten. Acești anticorpi includ:

  • Anticorpi anti-endomiziali
  • Antigliadin IgA anticorpi
  • Anticorpi anti-țesut transglutaminază

  O biopsie intestinală este, de asemenea, o opțiune. Totuși, aceste teste pot fi neconcludente. O evaluare decisivă include testarea scaunului pentru anticorpi.

  diagnostic și testare a glutenului – grafic de flux (faceți clic pentru a mări)

  Nu toată lumea are o reacție alergică la gluten. Unii pot avea pur și simplu o sensibilitate la aceasta.

  Autoimunitatea la gluten implică celule care produc IgA & amp; IgG. Există puțină sau deloc implicare IGE. Majoritatea sensibilităților alimentare care implică sistemul imunitar implică IgE (vezi totul despre sensibilitățile alimentare pentru mai mult). Când glutenul este eliminat din dietă, cei care sunt sensibili se simt bine.

  peptide de gluten, cum ar fi peptidele de cazeină, pot deveni active biologic prin legarea cu receptorii opioizi și perturbarea homeostazei organismului.

  De ce este atât de important glutenul?

  Nord -americanii mănâncă cantități prodigioase de cereale. În 1967, consumul de boabe care conțin gluten a fost de 115 kilograme de persoană. În 2003, a ajuns la 139 de lire sterline.

  diferențe etnice

  intoleranța la gluten pare a fi mai răspândită la persoanele de origine europeană albă.

  prevalența estimată a glutenului Enteropatie sensibilă (GSE) sau boală celiacă (CD):

  • În populația generală a SUA: 1 în 133
  • În african, hispanic și asiatic-american: 1 În 236
  • La nivel mondial: 1 în 266

  Unii experți consideră că GSE a fost sub-diagnosticat în trecut. Alții consideră că GSE devine din ce în ce mai răspândit din cauza revoluției pret idealica catena agricole. Înainte de acea perioadă, cantitățile concentrate de cereale măcinate erau rare și variate.

  Chiar și cu doar 1% dintre americani care au GSE, marketerii estimează că 15% până la 25% dintre consumatori doresc alimente fără gluten. Acest lucru este probabil deoarece peptidele de gluten sunt legate de alte probleme de sănătate, cum ar fi patogeneza autismului și a sclerozei multiple.

  Cei cu autism pot avea permeabilitate intestinală anormală, ceea ce duce la absorbția peptidelor de gluten. Eficacitatea unei diete fără gluten pentru reducerea autismului este limitată pe baza dovezilor actuale.

  gluten ar putea juca un rol în declanșarea schizofreniei la persoanele cu risc genetic pentru afecțiune, deoarece aceste defecte genetice ale bolii pot fi rezultă o suprasarcină de peptide din gluten. Mai mult, cei cu artrită reumatoidă pot fi capabili să-și îmbunătățească simptomele prin încorporarea unei diete fără gluten. Modificările sistemului imunitar pot sta la baza rezultatului benefic.

  S -a emis ipoteza că glutenul poate fi dependență. În dependenții de alimente anonimi, grâul este de fapt pus în aceeași categorie ca zahărul și făina.

Published
Categorized as Blog